Romantische gestylde verlovingsshoot van Katia en Eddy in Brugge

Katia en Eddy waren zeer geluk toen ze hoorde dat ze de Giveaway die ik samen met Anaïs Stoelen Photography had opgezet gewonnen hadden en ze het genoegen hadden om hun verloving te vieren met een gestylde verlovingsshoot in de prachtige stad Brugge.

Brugge, ook wel 'het Venetië van het Noorden' genoemd, vertel me, wie zou er nu niet dromen van een gestylde verlovingsshoot het prachtige Minnewaterpark! 

"De romantische omgeving van de groene locatie Het Minnewater, inspireerde mij dan ook om deze pastel styling te creëren. Het Minnewater in Brugge is dan ook een van de meest romantische locaties in België, de styling moest voor mij dan ook romantiek uitstralen. Geïnspireerd door de charme van de oude gebouwen in Het Minnewater voegde ik er een rustiek elament aan toe met de backdrop uit berken hout, de blauwe vintage glazen en de naturel Chiavari stoelen. Als ik aan Brugge denk geeft me deze stad ook een verfijnd chique gevoel, dus voegde ik in mijn styling nog een beetje glans toe met parel strengen voor het laten afhangen van de bloemen en transparante kandelaars. De kleuren waren snel gekozen pastel roze en blauw zou het worden, omdat dit naar mijn mening de meest romantische kleuren zijn. "

Na een mooie foto wandeling in de stad genoten Katia en Eddy van een beetje tijd voor zichzelf, met een glas champagne en fijne chocolade bonbons van de Belgische, de prestigieuze chocolatier uit Brugge, Mary.

Hair & make-up werd gedaan door Nathalie Peeters.

Het prachtig bloemstuk en bruidsboeket werd speciaal voor deze shoot verzorgd door Verde Bloemencreaties uit Leuven.

De perfecte dag!

De gehele fotoreportage kunt u bekijken via volgende link:

http://www.allegebeure.be/galerij/romantisch-gestylde-verlovingsshoot-katia-eddy-fotocredits-anais-stoelen-photography 

 

Contact

Ter Boelhage 22 - 3000 Leuven (Belgium)
allegebeure@skynet.be
T +32 497 31 53 06

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x

<
>
x