The Best Box - een box vol verrassingen voor jullie huwelijk!

Stel je voor, je bent thuis druk bezig met de gastenlijst, tussendoor ben je alvast de presentjes aan het bedenken en moet je ook nog koken voor die dag! Dan gaat de deurbel, voor bezoek heb je toch echt geen tijd, maar misschien zijn het wel je trouwschoenen die geleverd worden, of zijn het de uitnodigingen? De postbode staat voor je deur met een pakketje, maar dat pakketje is zo mooi ingepakt, dat kunnen de uitnodigingen niet zijn.

Verrassing: het is The Best Box.

Even ontspannen tussen alle drukte door, jullie hebben van vrienden of familie The Best Box ontvangen als cadeautje voor jullie verloving of misschien wilde je hem zelf wel gewoon hebben. Even een cadeautje om jullie huwelijksvoorbereidingen nét iets makkelijker en leuker te maken, handig toch?

The Best Box wil je verrassen, je uitdagen en je vastgeroeste brein (wat betreft het plannen van je bruiloft) losmaken. Even een ander pad op, zodat je weer nieuwe ideeën opdoet en je straks het leukste presentje, de mooiste ceremonie en de stoerste foto’s maakt, op jullie mooiste dag!


Een box vol verrassingen

‘Wat zit er in The Best Box?’ is een vraag die mij bijna dagelijks wordt gesteld. Mijn standaard antwoord ‘Dat is een verrassing!’ roept vaak vragende blikken op. Waarom het een verrassing is en waarom dat juist zo leuk is, wil ik jullie met alle liefde uitleggen.

  • Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. En zeg nu zelf, wat vind je leuker om uit te pakken? Een cadeautje waarvan je al weet wat erin zit, of iets wat een totale verrassing is? Juist…
  • Als je gaat trouwen en bezig bent met de organisatie, kan het voorkomen dat je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Beauty-items, give-aways, stylingmateriaal, er is zoveel om uit te kiezen en je weet niet waar je moet beginnen. The Best Box helpt je op weg, een aantal keuzes zijn al voor je gemaakt en de allerleukste trouwcadeautjes hebben hun weg gevonden naar deze cadeaubox.  
  • Je betaalt € 49,50 voor The Best Box. Best een aardig bedrag, hoewel dat wel weer meevalt als je het afzet tegen een totaal trouwbudget. En het valt helemaal mee, als je weet dat er voor € 100 aan cadeautjes in The Best Box zitten. Je koopt dus een verrassing, maar je wordt ook écht verrast!
  • De trouwbranche is zeer onderhevig aan trends en hypes. Dat is ook één van de redenen waarom we de inhoud geheim houden, wij weten zelf ook niet wat er over een half jaar in zit! 
  • Durf eens van de gebaande paden af te stappen. Laat je verrassen en je zult merken hoe leuk dat is. Natuurlijk kies je bij je bruiloft voor zekerheid en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maar tussen al dat plannen door, kun je dit even loslaten, wanneer je The Best Box gaat bestellen!

Je kan The Best Box bestellen of cadeau doen aan familie of vrienden via volgende link: http://www.thebestbox.nl. Als je bij het opmerkingenveld de code ALLEGEBEURE2015 invult krijg je er extra bovenop nog een leuke Mr & Mrs Slinger cadeau!


mr_and_mrs.jpg


Je vindt in The Best Box ook een leuke verrassing terug van Alle Gebeure wedding planning & styling

TheBestBox_(89).jpg
 

 

Contact

Ter Boelhage 22 - 3000 Leuven (Belgium)
allegebeure@skynet.be
T +32 497 31 53 06

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x

<
>
x