Alle Gebeure - weddingplanner, weddingdesigner  & weddingstylist in Brugge

Elopement in Brugge

Een droomhuwelijk in het Venetië van het Noorden

Een uitzonderlijk romantisch én uniek huwelijk op één van Europa's mooiste plaatsen?
Een weekend of midweek vol verrassingen en pure luxe?
Een beleving zoals er maar weinig zijn in huwelijksland?

Begin alvast maar te dromen, want het kan!

Samen mer een team van Belgische top huwelijksleveranciers bundelde ik recent de krachten om romantische elopements in hartje Brugge waar te maken.

Meteen dé huwelijkstrend van het moment.

Denk aan een verblijf en gastronomisch diner in een vijf-sterren hotel, een persoonlijke huwelijksceremonie op de Brugse Reien, een rondrit op de paardenkoets in het historische stadscentrum, een prachtige foto- en videoreportage en zoveel meer.

Een droom huwelijksweekend met jullie tweetjes en eventueel enkele dierbaren.
Terug naar de essentie van jullie liefde en dat in een luxueus en romantisch kader. Een weekend om U tegen te zeggen en beelden die nadien nog dagenlang laten wegdromen.

Het concept - meteen uniek in België - bevat alles waar jullie van dromen. Jullie stellen zelf jullie ideale huwelijksbeleving samen. Een team van professionals staat voor jullie klaar om alles vlekkeloos te laten verlopen. Van elopementplanner tot florist en hair & make-up artist, elk van hen maakt die droom in het mooie Brugge voor jullie waar.

Deze formule start vanaf 4875 euro
exclusief 21% BTW
exclusief vervoersonkosten 0,40 euro/km
exclusief bloemwerk, huur materialen, styling materialen en drukwerk

Interesse gewekt? Bekijk dan hier onze trailer en fotoreportage en stuur een mail naar allegebeure@skynet.be voor meer informatie.

Verder plan ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in waarbij jullie meer info ontvangen over de mogelijkheden en waarin we jullie wensen en verwachtingen bespreken.

Fotocredit - Lux Visual Storytellers{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x