Romantic countryside wedding shoot Ardennen

Romantic countryside wedding shoot Ardennen

De Belgische Ardennen staan ​​bekend om hun bossen, Spa resorts en een goede keuken, maar minder bekend om hun charmante karakter wat de perfecte plek is om jullie bruiloft in de natuur te vieren.

Afgelopen zomer kwam ik contact met de eigenaar van de afgelegen locatie Au Vieux Moulin met een prachtig uitzicht op de vallei in de buurt van het dorpje Ondenval. Na een locatiebezoek wist ik onmiddellijk dat ik bruiden wilde inspireren om er te trouwen, in de mooi weide, omringd door niets anders dan de natuur.

Voor het tafeldesign wist meteen dat er zacht roze details en Franse stijl in moest voorkomen en zo bracht ik enkele artistieke mensen uit de huwelijkswereld samen om deze prestigieuze shoot tot werkelijkheid te brengen.
Afgelopen week werd deze prachtige shoot dan ook beloond met een publicatie op geweldige  French weddingstyle blog: http://www.frenchweddingstyle.com/romantic-countryside-wedding-styled-shoot/

We zijn er alvast van overtuigd dat we hiermee meer bruidsparen kunnen inspireren om te  trouwen in de Belgische Ardennen.

Fotoreportage: http://www.allegebeure.be/styled-shoots/romantic-country-wedding-shoot-ardennen-fotocredits-anais-stoelen-photography

Bedankt aan het geweldige artistieke team:

fotografe: Anaïs Stoelen Photography

modellen: Jolien & Jenno

make-up artist & hair: Urmila Singh for The Beautiful Bride Company

handgemaakte bruidsjurk: Nicky Vankets

trouwpak op maat: Nicky Vankets

locatie: Au vieux Moulin

bloemwerk: Floregineel

styling & concept: Alle Gebeure wedding planning & styling en assistent Clément Dubois


Contacteer mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Webdesign by