Elopements & micro huwelijken in Brugge

Een droomhuwelijk in het Venetië van het Noorden

Een uitzonderlijk romantisch én uniek huwelijk op één van Europa's mooiste plaatsen?
Een weekend of midweek vol verrassingen en pure luxe?
Een beleving zoals er maar weinig zijn in huwelijksland?

Begin alvast maar te dromen, want het kan!

Een team van Belgische top huwelijksleveranciers bundelde recent de krachten om romantische elopements en intieme huwelijken in hartje Brugge waar te maken.

Meteen dé huwelijkstrend van het moment.

Denk aan een verblijf en gastronomisch diner in een vijf-sterren hotel, een persoonlijke huwelijksceremonie op de Brugse Reien, een rondrit op de paardenkoets in het historische stadscentrum, een prachtige foto- en videoreportage en zoveel meer.

Een droomweekend met jullie tweetjes of met de mensen die jullie het allerliefste zien?

De keuze is aan jullie, want zowel een elopement als een intiem huwelijk met beperkt aantal gasten hebben in corona-tijden hun waarde bewezen. Terug naar de essentie van jullie liefde en dat in een luxueus en romantisch kader. Een weekend om U tegen te zeggen en beelden die nadien nog dagenlang laten wegdromen.

Het concept - meteen uniek in België - bevat alles waar jullie van dromen. Jullie stellen zelf jullie ideale huwelijksbeleving samen. Een team van professionals staat voor jullie klaar om alles vlekkeloos te laten verlopen. Van weddingplanner tot florist en hair & make-up artist, elk van hen maakt die droom in het mooie Brugge voor jullie waar.

Interesse gewekt? Bekijk dan hier onze trailer en fotoreportage en download onze infogids met meer informatie.

Verder plan ik, Davy Achten van Alle Gebeure weddingplanning en styling, graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in waarbij jullie meer info ontvangen over de mogelijkheden en het project.
Stuur hiervoor een mail naar
allegebeure@skynet.be 


Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x