Huwelijksplanner Kortemark

Net de grote stap gezet met een huwelijksaanzoek... wat een heerlijk gevoel verloofd te zijn!
Maar plots breekt het angstzweet uit, hoe moeten jullie immers nog tijd vinden in jullie al drukke leven om jullie droomhuwelijk te plannen en jullie hebben hier ook helemaal geen ervaring mee.
Geen paniek!...

Vanaf het moment dat jullie beslissen in het huwelijksbootje te stappen kan ik als professioneel huwelijksplanner deze droomdag samen met jullie tot in detail plannen en vormgeven in mijn herkenbare fine art stijl. Zo zullen de voorbereidingen al een feestje op zich worden in plaats van een stressperiode.

Stel jullie voor... Jullie dromen van een romantisch huwelijk tot in detail uitgewerkt in een stijlvolle en elegante setting met veel natuurlijke lichtinval, waarbij gebruikt gemaakt wordt van lichte en zachte kleuren in de styling.
Met veel enthousiasme help ik jullie bij het creƫren van dit totaalplaatje.
Dit gaat van het vastleggen van de geschikte locatie(s), opmaken van een budgetplan, over het zorgvuldig selecteren van betrouwbare en kwaliteitsvolle huwelijksleveranciers, het opmaken van een gedetailleerd draaiboek tot het uitwerken van een concept voor de styling van jullie droomdag. Ik loods jullie met veel passie door deze geweldige voorbereidingsperiode.

Op de huwelijksdag ben ik vanzelfsprekend ook aanwezig voor de uitvoering van de styling en de coƶrdinatie van jullie droomdag, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten met jullie gasten.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie verhaal te horen en jullie droomdag werkelijkheid te laten worden!

Deze dienst "weddingplanning & styling" start vanaf 4550 euro (exclusief 21% BTW).

fotocredit: Olivia PonceletWebsite by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x