Quote

format_quote

"Davy, ons huwelijk was nog beter dan in onze dromen en dat kwam volledig door jou! Door de styling en decoratie hadden we het gevoel dat we letterlijk in een sprookje waren beland. Jij hebt alle voorbereidingen uit handen genomen, wat nodig was met 2 drukke banen en 2 even drukke kindjes :-) Daarnaast hebben we de hele dag ten volle kunnen genieten omdat jij alles uit onze handen nam. Na 4 maanden zweven we nog in de zevende hemel als we eraan terugdenken. Door jou is deze dag nóg beter geworden dan het huwelijk van onze dromen! Duizendmaal dank! "

Suzanne & Loïc

format_quote

Davy, jij hebt onze droom van een #luxurywedding volledig waargemaakt. Je luisterde naar onze wensen, organiseerde de grote dag en zorgde voor een gedetailleerde styling. Er is meer: eens aangebroken ontfermde je jezelf over onze droom en onze gasten. Van zoekgeraakte schoenen tot een onwel geworden gast, we merkten er pas iets van nadat er een oplossing was voorzien ! Dankzij jou beleefden we onze dag in een bubbel van liefde, en dat is zoveel meer waard dan die hashtag ;) bedankt, dit vergeten we nooit meer !!

Mindy & Jens

format_quote

Davy heeft ons winterhuwelijk tot in de puntjes verzorgd. Hij hield ons goed op de hoogte van alle voorbereidingen en voelde goed aan wat onze wensen waren. Door hem werd onze grote dag eentje zonder zorgen en het sprookjeshuwelijk waar wij van droomden. Een absolute topper!

Dorien & Glenn

format_quote

Super bedankt om alles perfect te laten verlopen en er het sprookjeshuwelijk van te maken waar wij van droomden! Het was onvergetelijk!

Emily & Lucas

format_quote

Bedankt om ons mooi sprookjeshuwelijk te organiseren! Je hebt dit heel goed gedaan, iedereen was zeer enthousiast!

Justine & Ronald

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x