Verloofd

Net de grote stap gezet met een huwelijksaanzoek... wat een heerlijk gevoel verloofd te zijn!
Maar plots breekt het angstzweet uit, hoe moeten we immers tijd vinden in ons al drukke leven om ons droomhuwelijk te plannen en we hebben hier ook helemaal de kennis niet voor.
Geen paniek!...
Vanaf het moment dat twee geliefden hebben besloten om als echtpaar door het leven te gaan kan weddingplanner en weddingstylist Davy Achten deze droomdag samen met jullie tot in detail voorbereiden, stylen en coördineren in zijn herkenbare en unieke fine art stijl.
Zo zullen de voorbereidingen op jullie huwelijk al een feestje op zich worden in plaats van een stressperiode.Weddingplanning van A tot Z


Stel je voor... Jullie willen een fine art wedding… een romantisch huwelijk tot in detail uitgewerkt in een stijlvol, elegant en chique kader.
Weddingplanner en weddingstylist Davy Achten helpt jullie hierbij van A(aankleding tot Z(aal).
Van het boeken van de geschikte locatie(s), opmaken van budgetplan, over het zorgvuldig selecteren van betrouwbare en kwaliteitsvolle huwelijksleveranciers, opmaken van een gedetailleerd draaiboek tot de uitwerking van een concept en de styling voor jullie droomdag; loodst hij jullie met veel passie door deze geweldige voorbereidingsperiode.
Op de huwelijksdag is hij vanzelfsprekend aanwezig voor de uitvoering van de styling en de coördinatie van jullie droomdag, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten met jullie gasten.

Hij kijkt er alvast naar uit om jullie verhaal te horen en jullie droomdag werkelijkheid te laten worden.

fotocredit: Elisabeth Van Lent

Contacteer mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x