Weddingstylist Assenede

Als weddingstylist ben ik van mening dat elk huwelijk dient plaats te vinden in de juiste setting en de juiste sfeer. Wanneer jullie huwelijksdag tot in detail klopt zullen jullie gasten helemaal onder indruk zijn van het totale concept en de uitstraling van jullie huwelijk. Vandaar dat ik hier ook veel belang aan hecht.

Jullie doen liever de gehele planning van jullie huwelijk zelf, maar wensen wel een professional in te schakelen voor de totale vormgeving van jullie huwelijk ook dan kunnen jullie bij mij terecht.

Tijdens een brainstormgesprek geef ik jullie met veel enthousisme advies voor de styling van jullie droomhuwelijk, waarna ik een concept op maat voor jullie uitwerk.
Te samen met mijn florist, betrouwbare en kwaliteitsvolle verhuurbedrijven en grafisch designer maak ik er een totaal plaatje van binnen mijn herkenbare fine art stijl.

Mijn stylingwerk werd ook reeds gespot door internationale weddingblogs wat publicaties opleverde op volgende wedding blogs: Dusty Blue, Luxury Wedding Blog B.Loved, French Weddingstyle blog, Burnett’s Boards en Junebug Weddings.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie droomconcept werkelijkheid te laten worden.


Deze dienst "weddingstyling" start vanaf 2600 euro (exclusief 21% BTW).

Fotocredit: Olivia PonceletWebsite by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x