WEDDINGPLANNING VAN A TOT Z

Stel je voor: Jullie willen een thema huwelijk... want thema's zijn nu eenmaal in. 
Maar waar vind je hiervoor de juiste trouwlocatie, de gepaste huwelijksleveranciers en de aangepaste decoratie...? Welk budget moet hiervoor voorzien worden?
Dit alles vergt een organisatie die tijd in beslag neemt, en daarom is het net belangrijk dat er iemand is die voor jullie de beste oplossing kan bieden. Uiteraard geldt dit niet alleen voor thema huwelijken, maar voor elke huwelijksfeest.


Doordat Alle Gebeure wedding planning & styling met véél diverse kwaliteitsvolle huwelijksleveranciers samenwerkt kan men genieten van de meest voordelige prijzen, maar wat zeker belangrijk is, is dat Alle Gebeure wedding planning & styling snel een volledige planning kan samenstellen voor jullie speciale dag. Elk detail wordt tijdens de gehele voorbereidingsperiode uitgewerkt en besproken met de betrokken partijen. 


En... Alle Gebeure wedding planning & styling laat tijdens jullie huwelijksdag(en) zeker niets over aan de wet van Murphy... het is dan ook vanzelfsprekend dat wij aanwezig zijn tijdens de ganse duur van de huwelijksdag(en).

fotocredit: Anaïs Stoelen Photography 

Contact

Ter Boelhage 22 - 3000 Leuven (Belgium)
allegebeure@skynet.be
T +32 497 31 53 06

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x

<
>
x