Wie ?

Wie ?

Ik ben Davy Achten, zaakvoerder en initiatiefnemer achter “Alle Gebeure wedding planning & styling”.


Na het volgen van een boeiende opleiding weddingplanning & event management werd in april 2011 mijn zaak “Alle Gebeure wedding planning & styling” geboren.
Als professioneel weddingplanner ben ik gespecialiseerd in het organiseren, coördineren en stylen van romantische gepersonaliseerde huwelijken. Om deze huwelijken optimaal te laten slagen werk ik samen met een divers scala van kwaliteitsvolle huwelijksleveranciers.


Ik volg ook steeds de nieuwste trends op in de huwelijkswereld door het volgen van seminaries en workshops in binnen- en buitenland.

 

Ik werk heel graag met bruidsparen die houden van een romantisch gepersonaliseerd huwelijk tot in detail uitgewerkt, waarbij ze zorgeloos kunnen genieten op de huwelijksdag zelf tesamen met hun familie en gasten. 

Onlangs werd mij ook het quality label van House of Weddings toegekend. De online kwaliteitsgids House of Weddings groepeert België’s beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers.
Mijn stylingwerk werd reeds gepubliceerd op volgende weddingblogs: Burnett's Boards, Junebug Weddings (USA), Luxury Wedding Blog B.Loved (UK), Whimsical Wonderland Weddings (UK), French Weddingstyle blog, The Perfect Wedding (NL), Wedspiration (NL) en in print: Loving You (BE) en Bruid & Bruidegom (BE)

B.Loved-Badge-2015_.png WWWbadge.png Junebug-Weddings-Published-On-Badge-2015.png

fotocredit: Anouschka Rokebrand 

 

Contact

Ter Boelhage 22 - 3000 Leuven (Belgium)
allegebeure@skynet.be
T +32 497 31 53 06

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x